Abonare Newsletter

Te rugăm să completezi câmpurile:

Prenume:
Te rugăm să îți scrii numele. Poate fi și poreclă sau cum ai dori să apari la noi.
E-mail:
Ne rugăm să completezi acest câmp!

Dacă nu bifezi căsuța, nu poți ajunge la următorul pas.
Dacă unu bifezi căsuța, nu poți merge mai departe.

Cauți cadoul potrivit? poți schimba cadourile comandate până în 31 Ianuarie! | Vrei să afli de alte promoții? pentru newsletter Click Aici>>

Cauți cadoul potrivit? La noi poți schimba cadourile de Crăciun comandate până în data de 31 Ianuarie! | Vrei să afli de alte promoții? pentru newsletter Click Aici>>


Contact

Te aşteptăm să ne contactezi prin următoarele modalităţi:

E-mail

La întrebări prin e-mail putem răspunde doar pe a doua zi. Unele, mai dificile, pot necesita chiar şi mai mult timp. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient.

Telefon

  • Telefon servicii clienți în limba română: 0745-900467

Vă stăm la dispoziţie zilnic, de luni până vineri, între orele 10,00 - 18,00. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru informaţii legate de produse sau livrări.

Birou Cluj Napoca și adresă retur

 Mountex Webshop Cluj-Napoca, Str. Ciprian Porumbescu Nr.29
Tel: 0745-900467
 

 Atenție! În România nu avem magazin sau depozit, ridicarea personală a comenzilor de la sediu nu este posibilă. Expedierile spre România se fac din centrul logistic de lângă Budapesta.

 

© 2020 - Mountex SRL în colaborare cu Mountex Kft. Toate drepturile rezervate. Pagină dezvoltată de H3 Informatikai Kft. Conținutul acestei pagini este proprietatea intelectuală a dezvoltatorilor și nu se poate utiliza nici în formă scrisă, nici online, fără acordul acestora.

RO / HU / SK