Abonare Newsletter

Te rugăm să completezi câmpurile:

Prenume:
Te rugăm să îți scrii numele. Poate fi și poreclă sau cum ai dori să apari la noi.
E-mail:
Ne rugăm să completezi acest câmp!

Dacă nu bifezi căsuța, nu poți ajunge la următorul pas.
Dacă unu bifezi căsuța, nu poți merge mai departe.

Trekkingul tradițional

Fjallraven logo

Fjallraven túrázás

Valea Singidalen

De aici pornește cărarea legendară Kungsleden în direcțiile Nord și sud. La Est se află muntele Kebnekaise și spre Vest Hukejaure. Piscuri alpine înconjoară toată valea. Acest loc era locul favorit al întemeietorului Fjällräven, Åke Nordin. Aici se află una din punctele de control în ruta de trekking Fjällräven Classic.

Deci nu este o surpriză, că una din cele mai clasice colecții a primit numele Singi. Stilul colecției este păstrarea tradițiilor în ceea-ce privește formele și designul.

Tânjind spre drumeții lungi

”Cultura drumețiilor clasice suedeze are la bază ideea, că timp de o săptămână trebuie să porți tot la tine, ce vei avea nevoie în această perioadă” – ne explică Henrik Andersson

În decursul anilor a crescut moda cu excursiile mai scurte, un stil venit din Alpi, unde poi ajunge într-o zila ceva cabană sus pe creastă sau sub vârf.

”Tendința de a merge în drumeții lungi nu este une definitivă. Din când în când oamenii tânjesc spre liniștea completă care se poate atinge doar mergând în mijlocul sălbăticiei. Poate pentru a scăpa de stresul împânzirii cu tehnologie sau de factorii care deranjează mereu o odihnă. A fi ”offline” și a fi individual este un lux pe care nu mulți își permit în zilele noastre.” – spune Hendrik

Ture de trekking ca și Fjällräven Classic sunt din ce în ce mai populare. Acestea au loc nu doar în Suedia, ci și în SUA, Danemarca sau Hong Kong.

Designul Clasic este etern

Pentru Fjällräven, a fi clasic este similar cu sentimentul de a ajunge acasă. Chiar dacă produsele Singi nu au plecat niciodată.
Piesele durabile și rezistente sunt simple ca design și asigură confortul de care purtătorii au nevoie. Printre fanii produselor se numără vânători, drumeți de anduranță, iubitorii de păduri și excursii sau iubitorii de viață sălbatică.

Ideea de bază este simplă. Toate calitățile bune din toate timpurile, pe care le-au considerat utile, se concretizează în această colecție. Doar numele produselor s-au schimbat. Pantalonii populari Vidda, se numesc acum Singi Vidda Pro Trousers și din toamnă va fi și o geacă în completare, anume Singi Vidda Pro Jacket.

Cele două produse sunt destinate să fie purtate în pereche. După multe deliberări s-a ales cel mai simplu design posibil cu buzunare cu nasturi, din amterialul clasic G-1000. Elementele gecii, cum ar fi buzunarele, gluga și alte elemente, au fost preluate din piese deja existente, deci văzând geaca, orice fan al mărcii, va avea sentimentul de déjá Vu.

Mai mult spațiu pentru depozitare

O altă funcție ingenioasă preluată din alte produse Fjallraven este fermoarul pentru ventilație suplimentară, care a apărut prima dată la Vidda Pro Ventilated Trousers.

Chiar și în domeniul accesoriilor s-a îmbogățit colecția Singi, au apărut rucsacuri noi de 20,28 și 48 litri. Buzunarul mobil compatibil cu acestea, anume Singi Side Pocket se poate atașa simplu și ușor, iar Singi Gear Holder este util dacă vrei să ai anumite obiecte la îndemână, cum ar fi bidonul de apă sau arma de vânătoare.

Nu dorim schimbare doar de a avea ceva diferit, ci dorim să îmbunătățim produsele cu funcții noi și utile. Acest tip de îmbunătățire durează și nu se poate face în timp scurt.

Henric face un paralelism între trekkingul de anduranță și funcționalitatea îmbrăcămintelor. Gândirea pe termen lung definește caracteristicile. Anduranța și durabilitatea merg mână în mână.

© 2020 - Mountex SRL în colaborare cu Mountex Kft. Toate drepturile rezervate. Pagină dezvoltată de H3 Informatikai Kft. Conținutul acestei pagini este proprietatea intelectuală a dezvoltatorilor și nu se poate utiliza nici în formă scrisă, nici online, fără acordul acestora.

RO / HU / SK