Abonare Newsletter

Te rugăm să completezi câmpurile:

Prenume:
Te rugăm să îți scrii numele. Poate fi și poreclă sau cum ai dori să apari la noi.
E-mail:
Ne rugăm să completezi acest câmp!

Dacă nu bifezi căsuța, nu poți ajunge la următorul pas.
Dacă unu bifezi căsuța, nu poți merge mai departe.

Teva szandál

Teva szandál

Nu poate veni vara fără sandale Teva!

"Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua în care te-ai născut și cea în care afli de ce." - Mark Twain

Nașterea mărcii Teva a durat câteva secunde. Fondatorii mărcii se aflau într-o tură cu caiacele în Grand Canyon, undela un moment dat, pe picioarele ghidului au zărit viitorul. Thatcher dintr-un papuc flip-flop și două curele de ceas dotate cu scai a creat o pereche de încălțăminte, care rămânea pe piciorul lui în ciuda curenților din apă. Licența #4.793.075 este ADN-ul mărcii Teva, strămoșul grupului de produse Originals. Acest brevet este baza tuturor sandalelor mărcii respective.

De atunci, Teva încearcă să progreseze în fiecare zi, pentru a ajunge mai aproape de libertatea totală a picioarelor. Aceasta este mantra existenței lor.

Simțul libertății este un sentiment dorit de toată lumea. Oriunde se eliberează energie pozitivă în viața oameniilor – fie vacanță de primăvară, concerte sălbatice, sărbători spontane – unde ne conectăm, intrăm în reacție, rezonăm împreună. Zi și noapte, în soare sau ploaie, în toate anotimpurile. Aventurile din viața reală depășesc cele văzute în reclame, din acest motiv cei de la Teva se focusează pe observațiile admiratorilor. Îi lasă să conducă discursul, pentru a vedea lumea prin ochii lor, pentru a putea fi acolo cu ei în fiecare moment important.

Teva

Teva

Teva

Teva

© 2019 - Mountex SRL în colaborare cu Mountex Kft. Toate drepturile rezervate. Pagină dezvoltată de H3 Informatikai Kft. Conținutul acestei pagini este proprietatea intelectuală a dezvoltatorilor și nu se poate utiliza nici în formă scrisă, nici online, fără acordul acestora.

RO / HU / SK