Abonare Newsletter

Te rugăm să completezi câmpurile:

Prenume:
Te rugăm să îți scrii numele. Poate fi și poreclă sau cum ai dori să apari la noi.
E-mail:
Ne rugăm să completezi acest câmp!

Dacă nu bifezi căsuța, nu poți ajunge la următorul pas.
Dacă unu bifezi căsuța, nu poți merge mai departe.

Răsfoiește REDUCERI 20-30%! | Vrei să fii informat? Newsletter Aici

Răsfoiește reduceri sau ultimele bucăți! 20-30% | Vrei să afli de alte promoții? Click aici pentru newsletter


Informaţii generale privind plata cu card-ul

Webshop-ul mountex.ro utilizează un sistem de POS virtual pus la dispoziție de către Raiffeisen Bank prin platforma Euplătesc.ro

Securitatea plății este asigurată suplimentar de despărțirea datelor privind comanda. Banca Raiffeisen Bank și Euplătesc.ro primesc doar datele privind transferul, iar Mountex.ro primește doar confirmarea plății și datele privind conținutul comenzii. Plata se face pe platformă securizată SSL. Pentru a efectua plăți cu succes, va trebui să aveți permisă utilizarea de  securizare SSL.

Suma achitată la tranzacție se blochează pe contul cardului în momentul plății.

Despre securitate

 • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 • "3-D Secure" asigura în primul rand ca nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

La ce trebuie să fii atent?

Carduri acceptate:

 • Pentru plăți se pot utiliza carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

Date necesare pentru plata online cu card

 • Tipul cardurilor acceptate: Visa/Maestro/Mastercard
 • Numărul cardului (16 cifre)
 • Data expirării (luna și anul)
 • Codul CVC sau CVV (3 cifre)
 • Numele complet de pe card

Pași pentru efectuarea plății

 1. Pune produsele alese în coș și alege butonul ”Mai departe la casă”
 2. La selectarea modalității de plată cu card, vei fi redirecționat pe interfața Euplătesc
 3. După introducerea datelor de pe card, vei putea iniția tranzacția
 4. După efectuarea cu succes a plății, vei fi redirecționat pe pagina mountex.ro unde se vor afișa rezultatele privind tranzacția. Platforma mountex.ro primește doar confirmarea plății!

Detalii legate de întrebări frecvente

 • Pentru alte detalii privind tranzacția, vei putea utiliza linkul trimis de către platforma Euplătesc direct pe adresa de e-mail menționată în comandă sau poți lua legătura cu banca emitentă al cardului cu care s-a făcut plata.
 • În cazul în care redirecționarea automată pe mountex.ro nu se efectuează cu succes, tranzacția nu va fi finalizată. Deasemenea nu va fi finalizată cu succes tranzacția, dacă utilizezi butoanele browserului „Back” sau  „Refresh”, sau închizi fereastra înainte de primirea confirmării.
 • Pentru efectuarea plăților cu succes, este necesar ca suma din comandă să fie disponibilă și datele cardului să fie valide.
 •  În cazul în care nu ai reușit plata cu card bancar, poți cere prin e-mail expedierea comenzii cu plata ramburs

© 2021 - Mountex SRL în colaborare cu Mountex Kft. Toate drepturile rezervate. Pagină dezvoltată de H3 Informatikai Kft. Conținutul acestei pagini este proprietatea intelectuală a dezvoltatorilor și nu se poate utiliza nici în formă scrisă, nici online, fără acordul acestora.

RO / HU / SK