Coșul tău este gol.

Poți accesa produsele de pe site-ul nostru prin rubricile din meniul de sus, sau prin introducerea termenilor în căsuța de căutare.

Poți accesa produsele de pe site-ul nostru prin rubricile din meniul de sus, sau prin introducerea termenilor în căsuța de căutare.

Dacă nu știi ce produs să alegi, atunci poți consulta meniul sfaturi și recomandări sau ne poți contacta pe webshop@mountex.ro și îți vom răspunde îndată.

  • Produse
  • Cont
  • Newsletter
  • Coș
  • Info

Sistemul de fidelizare Mountex

Mountex oferă carduri de fidelizare emise la sediu. În acest fel livrarea cardurilor este ultra-rapidă.

 

Informaţii generale

Marele avantaj ale cardurilor emise de noi este promptitudinea cu care vi le putem livra. Chiar în momentul primei cumpărături puteţi beneficia de un asemenea card.

Cu card-ul mountex beneficiezi de o reducere de 7% din toate produsele care nu se află în promoţie.

Reducerea  se acordă doar în cazul în care se completează seria cardului în rubrica destinată acestuia din pagina plasării comenzii. Comenzile fără serie card nu vor beneficia de reducere.

Emiterea cardului

Card de fidelitate se emite pentru clienţii înregistrați care au achiziţionat produse în valoare de minim 200 Euro sau 850 Lei (înregistrarea se face înaintea primei comenzi)

Atenție! Cumpărăturile comandate cu opțiunea Easy Shopping nu se contorizează pentru acordarea cardului de fidelitate!

Cardul de fidelitate asigură o reducere de 7%, la produsele care nu se află în promoţii, reduceri sau lichidări de stoc!

Dacă te înscrii la newsletterul nostru, vei putea afla din prima mână despre promoţiile şi noutăţile noastre. Înscriere aici>

Poți renunţa ulterior la newsletter exprimând dorinţa expresă pe adresa webshop@mountex.ro sau accesând link-ul de la sfârșitul oricărui newsletter primit.

Valabilitate

Cardul de fidelitate Mountex este nominal şi netransmisibil.

Cardul nu expiră. Odată atins pragul de reducere, nu va fi şters dacă nu se cumpără o perioadă.

© 2017 - Mountex SRL în colaborare cu Mountex Kft. Toate drepturile rezervate. Pagină dezvoltată de H3 Informatikai Kft. Conținutul acestei pagini este proprietatea intelectuală a dezvoltatorilor și nu se poate utiliza nici în formă scrisă, nici online, fără acordul acestora.

RO / HU / SK