Abonare Newsletter

Te rugăm să completezi câmpurile:

Prenume:
Te rugăm să îți scrii numele. Poate fi și poreclă sau cum ai dori să apari la noi.
E-mail:
Ne rugăm să completezi acest câmp!

Dacă nu bifezi căsuța, nu poți ajunge la următorul pas.
Dacă unu bifezi căsuța, nu poți merge mai departe.

-20% la toate corturile! Detalii aici > | Fii la curent cu noutățile! click pentru newsletter >

PROMOTIE -20% la TOATE CORTURILE ! Detalii > | Vrei să afli de alte reduceri? pentru newsletter Click Aici>>


Singer Janó és Sárközy András (alapító-tulajdonos) az El Captain megmászása után (1987, Yosemite Valley, USA)

Kedves látogatónk,

a Mountex Kft Romániai vállalatának a weboldalára érkeztél. Ezt a weboldalt a Mountex Srl, romániában bejegyzett cég működteti (Adószám: Ro17481464) a Mountex Alpin Design Kft segítségével.  A Webshopban vásárolt termékeket a Budaörsi logisztikai központ szolgálja ki, de a számlát a Kolozsvári cég állítja ki.

Amennyiben magyar nyelvű leírásokat szeretnél böngészni, akkor ezt a www.mountex.hu oldalon megteheted, viszont a romániai címre történő megrendelést a román webshopban kell feladnod.

Termékeinket a RO webshopban a romániában érvényes 19%-os áfával rendelheted meg. Részletek és szabályzat itt>>


Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll naponta Héftőtől Péntekig 10 és 18 óra között az alábbi telefonszámon: 0745-900467

Címünk: 400338 Kolozsvár, Ciprian Porumbescu Utca 29.

Reduceri mobile mountex the outdoor shop

 

Reduceri mountex the outdoor shop


Ismerkedj meg a termékpalettánkkal, lapozz a termékeink közt, vagy az akciós oldalunkon

 


A kezdetekről

A történet még akkor kezdődött, amikor 128 Ft-ba került egy vonatjegy Poprádig oda-vissza. Magunk varrtuk hátizsákjainkat, hálózsákjainkat, sőt még a mászóbeülőket is. Bicskával faragtuk le a nyolcvanas évek mászócipő csúcsmodellje, a Kopácski stoplijait és alumínium tömbből reszeltük az ékeket. 

Egy mászás, túra vagy csavargás sikere igen nagy mértékben függött a szükséges felszerelés beszerezhetőségétől, elkészíthetőségétől. Az akkori idők legaktívabb mászói, csavargói, akikben talán a legnagyobb volt a vágy, hogy szebbnél szebb hegyeket másszanak meg, és csodálatos vidékekre jussanak el, és akiket a leginkább hajtott a tűz, hogy a megfelelő felszerelés hiánya ne akadályozza álmaik megvalósítását, ők alapozták meg a ma outdoor business néven közismert vadhajtást. 

Mi, a MOUNTEX alapítói és vezetői is ebbe a korai, szűkebb társaságba tartoztunk, és arra tettük fel életünket, hogy saját tapasztalatainkra támaszkodva a mai kalandvágyó nemzedék álmaihoz a hátteret biztosítsuk.

Ha szeretnél hónapról hónapra elsőként értesülni a MOUNTEX  híreiről, akcióiról, eseményeiről, iratkozz fel hírlevelünkre! Ha inkább a közösségi életbe folynál jobban bele, kövess minket, lájkolj és kommentálj a  Facebookon!

Mi is az, hogy outdoor?

Az outdoor kifejezés szabadban űzhető sportra, természetbeli időtöltésre utal. Az "outdoor" cégek feladata, hogy biztosítsák a szükséges hátteret ezekhez az aktivitásokhoz. Az outdoor, mint önálló üzletág a hetvenes években jött létre, az első igazi outdoor cégnek valószínűleg az 1974-ben alapított californiai Patagonia tekinthető.

Az outdoor termékekről

Egy igazi outdoor termék minőségi, funkcionális. A minőségnek azonban szubjektív kritériumai lehetnek. Egy biztos, ha életed legmagasabb pontjára akarsz feljutni, a párizsi kifutók méregdrága ruhadarabjait semmiképpen nem fogod minőséginek gondolni.  Melyek számunkra a minőség kritériumai: 

  • Funkcionalitás - a funkciók határozzák meg a gyártáshoz használt anyagokat és a design-t.
  • Multifunkcionalitás - - a nagyfalas mászásra vett GTX héjkabátod síeléskor sem hagy majd cserben.
  • Tartósság - egy minőségi terméknek évek múlva is hordhatónak kell lenni. Vásárolj kevesebbet, vásárolj okosabban!
  • Jó tisztíthatóság, csomagolhatóság
 

A természetről

Az outdoor a természetről szól. Elfogadjuk a városi életet, de meggyőződésünk, hogy a természet által létrehozott művek értékesebbek minden ember által létrehozottnál. Tiszteljük, óvjuk, és megpróbálunk többet visszaadni, mint amennyit elveszünk belőle. Keressük azokat a gyártókat, akik szintén így gondolkodnak.

A kalandokról

Itt kezdődik az élet. Az igazi kalandok sokszor kockázattal járnak. Nem bátorítunk senkit életének, vagy egészségének veszélybe sodrására. Viszont elfogadjuk, hogy vannak teljesítmények, amik eléréséhez elengedhetetlen bizonyos szintű kockázatvállalás. Megfelelő felkészüléssel ez minimálisra csökkenthető.

Miért tegeződünk?

Büszkék vagyunk a gyökereinkre. A MOUNTEX-et sziklamászók hozták létre a 80-as években. A sziklák alatt nem praktikus magázódni. Mire végére érünk az udvarias megszólításnak, lehet, hogy a baj már megtörtént. Bár nem  vagyunk a sziklák alatt, és nagyon tiszteljük vásárlóinkat, ez a praktikus közvetlenség mégis része maradt a MOUNTEX céges kultúrájának.

A jó üzletről

Az igazán jó üzlet az az üzlet, amivel mindegyik fél jól jár. Hiszünk a nyertes-nyertes játszmákban.


Lapozz a termékeink között

Akciós termékek itt

Megtetszett a weboldalunk? Iratkozz fel a hírlevelünkre :)

© 2020 - Mountex SRL în colaborare cu Mountex Kft. Toate drepturile rezervate. Pagină dezvoltată de H3 Informatikai Kft. Conținutul acestei pagini este proprietatea intelectuală a dezvoltatorilor și nu se poate utiliza nici în formă scrisă, nici online, fără acordul acestora.

RO / HU / SK