Abonare Newsletter

Te rugăm să completezi câmpurile:

Prenume:
Te rugăm să îți scrii numele. Poate fi și poreclă sau cum ai dori să apari la noi.
E-mail:
Ne rugăm să completezi acest câmp!

Dacă nu bifezi căsuța, nu poți ajunge la următorul pas.
Dacă unu bifezi căsuța, nu poți merge mai departe.

Răsfoiește REDUCERI 20-30%! | Vrei să afli de alte promoții? Click pentru newsletter

Răsfoiește reduceri sau ultimele bucăți! 20-30% | Vrei să afli de alte promoții? Click aici pentru newsletter


Istoric, filozofie

Cine suntem noi de fapt ?

Mountex Alpin Design este o companie care îşi desfăşoară activitatea în centrul Europei. Suntem o echipă dinamică şi intenţionăm să deservim competent ţările cum ar fi Cehia, Slovacia, România, Serbia, Ungaria, Austria din sediul nostru central aflat la Budapesta. Înprezent deţinem 5 magazine pe teritoriul Ungariei, dar Webshop-ul nostru poate livra practic, la orice destinaţie. Trimitem zilnic colete cu echipamente în toate direcţiile, şi intenţionăm să devenim un furnizor important pe piaţa românească în domeniul outdoor.

Reprezentăm mărci de renume cum ar fi:  Columbia, The North Face, La sportiva, Primus, Trekmates, Julbo, Singing Rock, Petzl şi altele mai puţin cunoscute pe teritoriul României : Keen, Tatonka, Icebreaker, Raveltik, Rock Empire, Tendon, Sea to Summit, Helly Hansen, Fjällräven, Therm-A-Rest, Vaude şi multe altele, de la peste 130 de producători.

Intenţionăm să introducem o paletă de produse fără pereche pe teritoriul României, cu peste 5000 de produse în peste 20,000 de variante de culori şi mărimi. La noi tot ce găsiţi în webshop se află pe stoc în momentul afişării. Odată cu epuizarea stocului la un produs, dispare şi imaginea/descrierea din meniul webshopului până la realimentarea cu produsul respectiv. Noi nu afişăm produse pe care nu le avem.

Toţi angajaţii şi colaboratorii noştri sunt prieteni ai naturii şi al sporturilor outdoor. Mulţi dintre noi sunt alpinişti, triatlonişti sau atleţi, dar avem printre noi şi speologi sau practicanţi ai sporturilor de apă.

Descrierile echipamentelor şi îmbrăcămintelor sunt făcute de cei care le şi utilizează, nu tolerăm vorbăriile goale despre caracteristici care nici nu există. Suntem convinşi că tot ce comandaţi de la noi, veţi utiliza în locuri izolate de civilizaţie, condiţii în care veţi depinde de ele şi nu ne putem permite să vă oferim ceva ce nu va face faţă. Citiţi cu încredere recomandările noastre întrucât ele conţin informaţii obiective şi condiţiile în care veţi putea utiliza cu succes echipamentele.

Despre începuturi

Povestea noastră izvorăşte de pe vremea când noi ne confecţionam singuri rucsacii şi hamurile, şi ne bucuram să punem mâna pe o bucată de aluminiu să putem pili o nucă.

Succesul unei ture su escalade era strâns legată de disponibilitatea, de multe ori împrumutarea echipamentului necesar. Cei mai activi căţărători din Ungaria, care au râvnit să escaladeze cele mai îndrăzneţe trasee, să vadă cele mai ascunse frumuseţi şi să ajungă în locurile cele mai greu accestibile, aceştia au pus bazele potecii care se numeşte azi outdoor business.

Noi, fondatorii Mountex, aparţinem acestui grup restrâns şi ne-am propus să oferim o bază, punând la dispoziţie toată experienţa noastră, celor dornici de aventură care vor să exploreze natura.

Ce este de fapt Outdoor?

Expresia se referă la sporturi sau activităţi care se pot desfăşura în natură. Companiile cu profil "outdoor" şi-au propus să asigure toate cele necesare pentru aceste activităţi. Ramura "outdoor" ca linie de afaceri s-a concretizat în anii 70, prima companie care poate fi considerată pionierul domeniului este Patagonia, fondată în 1974.

Despre produsele outdoor

Un adevărat produs outdoor este de calitate bună, funcţional, rezistent. Calitatea însă poate avea aspecte subiective. Un lucru este sigur! Dacă vrei să cucereşti vreun vârf din acoperişul lumii, nu vei considera calitative produsele Prêt-à-Porter ale creatorilor de modă din Paris.

Pentru noi, criteriile calităţii înseamnă:

  • Funcţionalitate: Funcţiile ncesare definesc materialele utilizate la producţie şi design-ul
  • Multifuncţionalitate: Jacheta GTX destinată pentru escaladă Big-wall nu te va lăsa baltă nici la schi.
  • Rezistenţă-durabilitate: Un produs de calitate trebuie să funcţioneze chiar şi după ani de utilizare. Cumpără mai puţin dar mai pretenţios!
  • Compactabilitate, curăţabilitate: este esenţial ca îmbrăcămintea din rucsac să fie compactă, nevoluminoasă şi spălabilă în condiţii departe de civilizaţie, precum şi uscabilă rapid.
 

 

Despre natură

Outdoor însemnă în contact cu natura. Ne împăcăm cu viaţa în civilizaţie, dar trebuie să acceptăm că ceea-ce a creeat natura este mult mai importantă decât tot ce a realizat omul. Trebuie să respectăm şi să protejăm natura, să încercăm să redăm mai mult decât primim. Trebuie să căutăm producătorii care respectă acest lucru.

Despre aventuri

Aici începe viaţa. Adevăratele aventuri deseori implică anumite riscuri. Nu încurajăm pe nimeni să îşi rişte viaţa, dar acceptăm faptul că unele performanţe sunt strâns legate de anumite riscuri pe care cei care vor să strălucească în excelarea performanţelor trebuie să le aibă în vedere. Acest risc poate fi minimizat cu ajutorul unei pregătiri prealabile bune.

De ce suntem la pertu?

Suntem mândri de originile noastre. Mountex a fost înfiinţat de căţărători în anii 80. În umbra stâncilor nu se practică adresarea cu “dumneavoastră”. Până am termina cu toate titlurile, rangurile şi regulile de politeţe, se poate întâmpla nenorocirea. Ştim că acum nu suntem sub stânci şi respectăm clienţii noştri, dar acest mod de adresare directă a rămas înrădăcinat în cultura companiei. Considerăm că o părere adresată direct din partea unei persoane din domeniu contează mai mult decât o descriere răsuflată a produselor gen: cel mai frumos, cel mai bun, cel mai grozav.

Despre afacerile bune

O afacere bună este cea în care ambele părţi câştigă ceva. Credem în scenariile win-win. Oferim produse de calitate şi servicii pe măsură pentru a forma o clientelă fidelă şi mulţumită.

© 2021 - Mountex SRL în colaborare cu Mountex Kft. Toate drepturile rezervate. Pagină dezvoltată de H3 Informatikai Kft. Conținutul acestei pagini este proprietatea intelectuală a dezvoltatorilor și nu se poate utiliza nici în formă scrisă, nici online, fără acordul acestora.

RO / HU / SK