Abonare Newsletter

Te rugăm să completezi câmpurile:

Prenume:
Te rugăm să îți scrii numele. Poate fi și poreclă sau cum ai dori să apari la noi.
E-mail:
Ne rugăm să completezi acest câmp!

Dacă nu bifezi căsuța, nu poți ajunge la următorul pas.
Dacă unu bifezi căsuța, nu poți merge mai departe.

Teva szandál

Teva szandál

A sosit sezonul de camping, este timpul să pleci undeva cu cortul. Ai echipament?

Corturile Hannah din colecția noastră sunt împărțite în trei categorii mari: Trekking, Camping și Familiale.

Multitudinea de modele permite fiecăruia să găsească un favorit, care corespunde cerințelor particulare, indiferent dacă pleci cu familia și stai într-un camping, pleci cu bicicleta cu prietenii și călătorești cu minimul necesar, sau mergi la munte cu mașina. Cauți cort de 2, 3 sau 4 persoane? Hannah are grijă să poți adăposti oricâte persoane ai nevoie. Alege cortul conform preferințelor tale!

Corturi de trekking

Corturile de trekking sunt realizate în general, pe structură de duraluminiu, pentru a rezista mai bine intemperiilor și vântului puternic. Sunt mai puțin înalte decât corturile de camping și au două sau trei bețe pentru rigidizare. Exteriorul este impregnat, cusăturile sunt lipite sau sudate. Podeaua corturilor este din material similar cu exteriorul, sau doar puțin mai gros. Antreul corturilor mai mari este mai încăpător pentru a putea acomoda rucsacurile și bocancii la nevoie. Teren recomandat: munți de înălțime medie, trekking de altitudine medie.

Corturi familiale și camping

Mulți preferă camparea față de hoteluri sau pensiuni. Este o modalitate de a te reuni cu natura și a arăta copiilor cum e să te descurci ”în afara civilizației”. Acestea sunt momente de neuitat pentru cei mici, unde pot învăța multe lucruri despre natură. Indiferent dacă plecăm pentru campare sau campăm pentru a putea cutreiera o zonă, corturile Hannah îți vor fi de mare ajutor în atingerea activităților propuse.

Corturile de camping sunt frățiorii mai mari ai corturilor de trekking. Aceste modele sunt mai mari, mai confortabile și au deja funcții de confort care contribuie mult la sentimentul de a fi ”acasă” mai multe zile. Fante pentru cabluri, buzunare, rafturi, compartimentări și utiliarea maximă a suprafețelor datorită pereților cu înclinație apropiată de vertical.

© 2019 - Mountex SRL în colaborare cu Mountex Kft. Toate drepturile rezervate. Pagină dezvoltată de H3 Informatikai Kft. Conținutul acestei pagini este proprietatea intelectuală a dezvoltatorilor și nu se poate utiliza nici în formă scrisă, nici online, fără acordul acestora.

RO / HU / SK