Abonare Newsletter

Te rugăm să completezi câmpurile:

Prenume:
Te rugăm să îți scrii numele. Poate fi și poreclă sau cum ai dori să apari la noi.
E-mail:
Ne rugăm să completezi acest câmp!

Dacă nu bifezi căsuța, nu poți ajunge la următorul pas.
Dacă unu bifezi căsuța, nu poți merge mai departe.

Inspirație din Groenlanda

Pentru crearea primei jachete de alpinism, devenit simbolică mai târziu în Suedia,  Åke Nordin s-a inspirat din expediția efectuată în 1966 în Groenlanda. Atunci s-a născut și materialul devenit faimos G-1000, care definește filozofia utilizării materialelor în jachete Fjällräven până și în ziua de azi.

În 2018, având în vedere calitățile și particularitățile gecii originale Greeland, s-a creat colecția nouă, îmbinând tradiția cu inovația. Astfel această îmbrăcăminte oferă atât funcționalitate cât și durabilitate de odinioară. Piesele noi de îmbrăcăminte sunt realizate de exemplu cu cusături invizibile pe materialul G-1000 și dotate cu membrană Eco-Shell cu impregnare care nu conține PFC.

Această colecție renovată este inspirată din stilul de viață a oamenilor care trăiesc în Groenlanda. Aici trăiesc oameni de știință din toate colțurile lumii, ecologiști biologi, geologi sau alții, care au venit aici pentru a studia natura dar și pentru a o proteja. Ideea de bază, deci, în colecția nouă Greenland este sustenabilitatea. Pe lângă utilizarea materialelor provenite din reciclare, de la funcții simple și magnifice precum cheile interschimbabile la fermoare până la eficientizarea facbricației prin reducerea pierderilor de materiale la minimum, s-a reevaluat tot procesul de producție. Scopul acestor modificări este formarea unei generații care să trăiască sustenabil.

Fjallraven Greenland

Fjallraven Greenland

Fjallraven Greenland

Fjallraven Greenland

© 2019 - Mountex SRL în colaborare cu Mountex Kft. Toate drepturile rezervate. Pagină dezvoltată de H3 Informatikai Kft. Conținutul acestei pagini este proprietatea intelectuală a dezvoltatorilor și nu se poate utiliza nici în formă scrisă, nici online, fără acordul acestora.

RO / HU / SK