fjallraven bergtagen

fjallraven bergtagen

[Bergtagen]

Bergtagen este o expresie veche suedeză, referitoare la sentimentul care te cuprinde când ajungi în lumea munților înalți. Un tărâm silențios, unde natura predomină. Cei care ajung acolo vor fi marcați pentru totdeauna și se vor întoarce de acolo alți oameni.

Colecția Bergtagen este un sistem de echipare proiectat special pentru munți înalți. Toate piesele ei au fost gândite îmbinând tradiția cu inovația din domeniu.

Echipamentele Bergtagen sun proiectate să le folosești în natura sălbatică. Unde nu cresc copacii, dar sufletul tău înflorește.

fjallraven bergtagen

fjallraven bergtagen

Base layer

Îmbrăcămintea de corp din această colecție a fost realizată împreună cu Aclima. Acest strat este în contact cu pielea și conține țesătură cu cea mai fină lână merinos de origine controlată. Stratul se mulează perfect pe corp, croiul asigură confort maxim, țesătura menține căldura și drenează transpirația.

 

Work layer

Strat intermediar elastic și respirant cu durabilitate remarcabilă, gândită special pentru utilizare la altitudine mare. Piesele sunt asamblate din material patentat G-1000 Lite Eco prin termolipire, tehnologie care minimizează frecarea, elimină disconfortul creat de cusături, asigurând libertate de mișcare. În zonele mai expuse uzurii cumar fi marginea inferioară a spateluti sau capătul cracilor sunt plasate ranforsări Corylon. Astfel piesele de îmbrăcăminte nu se vor uza rapid, nici dacă toată ziua sunt purtați colțarii sau rucsacul pe spate.

Shell layer

Stratul exterior Shell este realizat din țesătură moale patentată Fjallraven, care se numește Eco-Shell, material care nu conține impregnare cu fluorcarbon. Și acest strat respiră remarcabil, și va menține interiorul uscat chiar și în ninsoare abundentă.  Zonele expuse uzurii sunt ranforsate cu panouri Corylon, piesele sunt dotate cu sistem de detectare în avalanșă RECCO®.

Insulation layer

Căptușeala G-Soft Supreme asigură termoizolare optimă în ciuda greutății minimale, chiar și în condiții de temperaturi scăzute. Toate piesele de îmbrăcăminte izolează bine în condiții de frig umed. Membrana pertex din exterior este fabricată 100% din poliester reciclat.

© 2018 - Mountex SRL în colaborare cu Mountex Kft. Toate drepturile rezervate. Pagină dezvoltată de H3 Informatikai Kft. Conținutul acestei pagini este proprietatea intelectuală a dezvoltatorilor și nu se poate utiliza nici în formă scrisă, nici online, fără acordul acestora.

RO / HU / SK